ZF Testman Pro DPA 06

Δημοσιεύτηκε in Διαγνωστικά Φορτηγών

ZF Testman Pro DPA 06

€ 3450,- (Περιλαμβάνει Μεταφορικά)

Όλα τα ισχυρά διαγνωστικά εργαλεία για κιβώτια ταχυτήτων ZF

ZF-TESTMAN –
Διαγνωστικό εργαλείο λεωφορείου και φορτηγού
Επωφεληθείτε από το εργαλείο διαγνωστικού ελέγχου λεωφορείων και φορτηγών ZF-TESTMAN για επαγγελματικά οχήματα, τον εμπειρογνώμονα μεταξύ των εργαλείων διάγνωσης, και εντοπίστε ελαττώματα γρήγορα και αξιόπιστα.

Επαγγελματική διάγνωση
Με το ZF-TESTMAN
Ο στόλος σας λειτουργεί ομαλά; Αν αυτό στοχεύετε, δεν χρειάζεστε επιπλέον καθυστερήσεις στο εργαστήριο. Η ZF-TESTMAN ελέγχει τις λειτουργίες όλων των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων προϊόντων ZF online μέσω τηλεμετρίας ή φορητού υπολογιστή, είτε το όχημα κινείται είτε είναι ακίνητο. Για το σκοπό αυτό, ένας φορητός υπολογιστής εξοπλισμένος με το λογισμικό διάγνωσης για επαγγελματικά οχήματα συνδέεται απλά με το σύστημα ηλεκτρονικών οχημάτων μέσω μιας διεπαφής κατά την επόμενη επισκευή. Με αυτόν τον τρόπο, πάντα γνωρίζετε ακριβώς πώς εκτελούνται τα οχήματα του στόλου σας. Το σύστημα διάγνωσης οχημάτων ZF-TESTMAN σας κρατά συνεχώς σε ταχύτητα με την κατάσταση του φορτηγού και του λεωφορείου σας για αποτελεσματική, στοχευμένη αντιμετώπιση προβλημάτων.

Νέες λειτουργίες του τρέχοντος υλικού ZF-TESTMAN DPA06:

Η διασύνδεση Bluetooth μεταξύ DPA06 και φορητού υπολογιστή κάνει την εργασία σας εύκολη και ευέλικτη.

Ενσωματωμένο εργαλείο μέτρησης μετά την αγορά ZF: Τεχνολογία μέτρησης πίεσης και θερμοκρασίας για έλεγχο υδραυλικών και πνευματικών.

GTS – Καθοδηγούμενη αντιμετώπιση προβλημάτων: Η GTS επιτρέπει την πρώτη αντιμετώπιση προβλημάτων αντιμετώπισης μηχανικών εξαρτημάτων. Περιλαμβάνει επίσης καθοδηγούμενες οδηγίες για εργασίες συντήρησης αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα πώς να αλλάξετε ένα φίλτρο λαδιού σε μια μετάδοση AS Tronic 2.

ZF-TESTMAN
Τα πλεονεκτήματα
Παρακολούθηση στατιστικών και δυναμικών δεδομένων μέτρησης
Η λειτουργία παρακολούθησης παρέχει στατιστικά και δυναμικά δεδομένα μέτρησης και επιτρέπει τη διάγνωση σφαλμάτων λεωφορείου και φορτηγού σε πραγματικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με σαφή γραφικά για απλή ερμηνεία δεδομένων και ακριβή συμπεράσματα.

Ανάγνωση και εκκαθάριση της μνήμης σφαλμάτων (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών αντιμετώπισης προβλημάτων)
Οι αναγνώσεις μνήμης σφαλμάτων προϊόντος σας παρέχουν μη φιλτραρισμένα δεδομένα σχετικά με σφάλματα φορτηγών και λεωφορείων. Τα κατάλληλα διαγράμματα κυκλωμάτων και οδηγοί αναζήτησης συνδέονται επίσης με κάθε σφάλμα, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε τα σωστά μέτρα επισκευής γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λειτουργικά δεδομένα
Τα προϊόντα όχι μόνο αποθηκεύουν τους κωδικούς σφαλμάτων, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά εφαρμογής του πλαισίου και το ιστορικό μετάδοσης, παρέχοντας πολύτιμες ενδείξεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη βελτιστοποίηση του συστήματος.

Αντιγραφή δεδομένων οχήματος
Τα δεδομένα για το συγκεκριμένο όχημα μπορούν να αντιγραφούν και να μεταφερθούν εύκολα 1: 1 στη νέα μονάδα ελέγχου, όταν αντικατασταθεί το παλιό, εξαλείφοντας το πρόσθετο κόστος αγοράς μέσω τρίτων και γρήγορα φορτώντας φορτηγά και λεωφορεία στο δρόμο.

Διδασκαλία στα προϊόντα
Το ZF-TESTMAN σας δίνει τη δυνατότητα να διδάξετε σε προϊόντα ZF (π.χ. συμπλέκτες ή μεταδόσεις).

Διαμόρφωση φορτηγού και λεωφορείου
Οι μεταβολές στα φορτηγά και στα λεωφορεία απαιτούν μεταγενέστερη αναδιάρθρωση (π.χ. διαμόρφωση μετάδοσης μετά την εγκατάσταση μιας σταθερής / μη σταθερής απογείωσης ισχύος). Το ZF-TESTMAN κάνει αυτό ένα απλό έργο.

Τεχνικό εγχειρίδιο
Η ZF-TESTMAN συνοδεύεται από όλη την τεχνική τεκμηρίωση για τη συντήρηση και την επισκευή όλων των προϊόντων μας όταν είναι εγκατεστημένη.

Λειτουργίες κλειδώματος
Εάν ένα προϊόν δεν λειτουργεί όπως αναμένεται, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι λείπουν ορισμένες προϋποθέσεις. Το λογισμικό σας επιτρέπει να διερευνήσετε τις συνθήκες που δεν ικανοποιήθηκαν στις κλειδαριές λειτουργίας, οι οποίες με τη σειρά τους καθορίζουν εάν το ζήτημα οφείλεται σε σφάλμα εφαρμογής ή ελαττωματικό στοιχείο φορτηγού ή διαύλου.

Επιπλέον και Ειδικά χαρακτηριστικά
Πρόσθετη λειτουργία: GTS – καθοδηγούμενη αντιμετώπιση προβλημάτων
Η Καθοδηγούμενη Αντιμετώπιση Προβλημάτων (GTS) επιτρέπει την συστηματική ανίχνευση βλαβών για τα προϊόντα φορτηγών και λεωφορείων χωρίς διαγνωστικά ηλεκτρονικά και συντάσσει μια καταγραφή κάθε βήματος που εκτελείτε.

Πρόσθετο χαρακτηριστικό: εργαλείο μέτρησης μετά την αγορά ZF
Το ολοκληρωμένο εργαλείο μέτρησης ZF Aftermarket και οι προαιρετικοί αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας σας επιτρέπουν να καταγράφετε και να εμφανίζετε δυναμικές τάσεις σήματος.

Ειδικά χαρακτηριστικά για φορτηγά και λεωφορεία
Για ορισμένα προϊόντα φορτηγών και λεωφορείων της ZF υπάρχουν ειδικά χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την ανάλυση σύνθετων συστημάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργικότητα του επιλογέα εύρους ή να βρείτε πιο εύκολα χαλαρές συνδέσεις σε καλωδιώσεις.

Post a Reply