Διαγνωστικά συστήματα για όλους τους τύπους φορτηγών.

 


Volvo Η κορυφαία διαγνωστική λύση για όλα τα φορτηγά και λεωφορεία VOLVO με καλώδια σύνδεσης, interface και φορητό Η/Υ. To ΡΤΤ με το VCADS της VOLVO έχει τη δυνατότητα διάγνωσης και ρύθμισης όλων των εγκεφάλων σε όλα τα οχήματα της VOLVO. Και το Volvo VOCOM για ολα τα οχήματα μέχρι και Euro6 κινητήρες.
Περισσότερα...
SCANIA

Tα διαγνωστικά συστήματα της SCANIA για τα φορτηγά και τα λεωφορεία της σκανδιναβικής εταιρίας  χωρίζονται σε δύο κατηγορίες με διαφορετικό interface, ένα για οχήματα παραγωγής έως το 2004 (VCI1, SD2 & SP2 για τα οχήματα με τη στρογγυλή διαγνωστική φύσα) και ένα για οχήματα που παρήχθησαν μετά το 2004 (VCI2,SDP3 οχήματα με τη φύσα OBD). Εμπεριέχονται interface και φορητός Η/Υ. Τώρα και για νεότερα οχήματα το VCI3 !!!

Ρύθμιση και διάγνωση όλων των οχημάτων της εταιρίας.
Περισσότερα...

 

 

MAN Το MAN CATS ΙΙ, είναι το διαγνωστικό πρόγραμμα της γερμανικής ΜΑΝ. Στο πακέτο διάγνωσης δίνονται όλα τα καλώδια, το γνήσιο interface και φυσικά φορητός Η/Υ με δυνατότητα ρύθμισης και διάγνωσης.
Περισσότερα...

MAN

To ΜΑΝ Τ200 είναι το νέο διαγνωστικό της MAN. Και συνεργάζεται με το ΝΕΟ πρόγραμμα της ΜΑΝ , το CATS3

Περισσότερα...

Mercedes

Το διαγνωστικό εργαλείο για MERCEDES, SMART και βεβαίως φορτηγά MERCEDES, το STAR Compact3 έχει όλες τις δυνατότητες που έχει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο , για ρυθμίσεις και διαγνώσεις με φορητό Η/Υ και όλα τα απαραίτητα καλώδια.
Περισσότερα...

Mercedes

Το NEO απόλυτο διαγνωστικό εργαλείο για MERCEDES, SMART και βεβαίως φορτηγά MERCEDES, το SD CONNECT έχει όλες τις δυνατότητες που έχει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο , για ρυθμίσεις, διαγνώσεις και προγραμματισμούς με φορητό Η/Υ και όλα τα απαραίτητα καλώδια. Τώρα διαθέσιμο και το Xentry CONNECT για οχήματα έως και σήμερα!

Περισσότερα...

Renault Trucks

To Renault Ng3 είναι το διαγνωστικό για όλα τα φορτηγά , λεωφορεία και βαν της Renault Trucks. To Renault Tech Tool με τα καλώδια και το interface για τα γαλλικά οχήματα δίνεται για διάγνωση και προγραμματισμό.

Περισσότερα...

IVECO Το E.A.SY. της IVECO, παρέχει στο συνεργείο τη δυνατότητα διάγνωσης και παραμετροποίησης όλων των οχημάτων της ιταλικής φίρμας με καλώδια και υπολογιστή.
Περισσότερα...

DAF

H ολλανδική εταιρεία με το διαγνωστικό VCI-MUX DAVIE μπορεί να κάνει διάγνωση και ρυθμίσεις όλων των DAF και BOVA οχημάτων, με ένα πλήρες σετ διάγνωσης, με λαπτοπ και καλωδιώσεις.
Περισσότερα...

 


WABCO Για όλα τα προγράμματα του γερμανικού οίκου της WABCO, το interface, τα βασικότερα καλώδια και φορητός Η/Υ , για χρήση PIN για αλλαγή παραμέτρων και καλιμπραρίσματος όλων των συστημάτων με ηλεκτρονική μονάδα WABCO.
Περισσότερα...
zflogo

Η ZF είναι η πρώτη επιλογή σχεδόν όλων των κατασκευαστών των εμπορικών οχημάτων βαρέως τύπου. Το διαγνωστικό της DPA06 ZF Testman Pro κάνει διάγνωση και προγραμματίζει όλα τα ηλεκτρονικά σαζμάν όπως το AS-Tronic και άλλα.

Περισσότερα...

 

 

Όλα τα διαγνωστικά παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν κλειδώνουν μετά από κάποια χρονική περίοδο έχουν τεχνική υποστήριξη και ετήσιες αναβαθμίσεις και καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.